Genieten in je tuin!

Lounge kussens

Tuinkussens | Lounge Kussens

Creëer direct een andere sfeer!

Er is een grote keuze in lounge kussens

Ook voor de Tuinkussens voor loungesets heb je een grote keuze. De Tuinkussens voor de loungeset bestaat uit een rug kussens en zit kussens en deze 2 zitten niet aan elkaar vast.  Je kunt sommige kussens daarom ook gewoon los kopen. Vaak is de vulling van de loungeset kussens flexibel. Dit is een groot voordeel omdat ze dan in bijna ieder meubelstuk passen. Dat heeft als voordeel dat je een loungeset kussen van 60 x 60 ook wel in kan gebruiken voor een 56 x 56 maat. 

Kant en klare lounge kussens

De kant en klare loungeset kussens zijn er in verschillende maten en kleuren. Natuurlijk zijn er ook verschillende stoffen en kleuren. De loungeset kussens van Dralon en Acryl hebben het voordeel dat ze in de zon aardig koel blijven. Bij dit materiaal heb je nog meer voordelen:  De kleur is kleurvast en het is gemakkelijk schoon te houden. De Tuinkussens van een loungeset kunnen vaak wel tegen een stootje of klein buitje. Maar ook voor de loungeset Tuinkussens adviseren we dat je ze opbergt in een kussenzak, kussenkist of opberg box om ze in een goede staat te houden. 

Tuinkussens | Lounge Kussens .2

lounge kussens op maat laten maken

De maten waar de lounge set kussens vaak in te maken zijn:

   60 x 60 cm. rug kussen   /   60 x 40 cm. zit kussen   /   73 x 43 cm. rug kussen   /   73 x 73 cm. zit kussen

Wanneer je gaat kijken naar Tuinkussens voor je Loungeset wil je iets wat bij je smaak past. Het moet ook het juiste comfort geven. De lounge set kussens maken het geheel af en kunnen de juiste details geven.

Genieten in je tuin!

Lounge kussens

Tuinkussens | Lounge Kussens .3
Scroll naar top