Genieten in je tuin!

Kussens opbergen

Tuinkussens | Tuinkussens Opbergen

Creëer direct een andere sfeer!

een stijlvolle manier om je kussens op te bergen

Een kussenbox of kussen tas is heel erg handig om de kussens in op te bergen wanneer je de kussens niet gebruikt maar ook wanneer er een periode regen verwacht wordt. In de wintermaanden is het sowieso handig om de kussens goed op te bergen. Je kussens blijven dan mooi zodat je er weer volop van kunt genieten in de volgende lente of zomer. De kussensboxen zijn waterdicht en beschermen de kussens tegen allerlei weersinvloeden. De kussenboxen zorgen er voor dat je de kussens op een veilige manier kunt opbergen. De box kan geplaatst worden in een hoek van de tuin zodat je ze altijd dicht bij de hand hebt. De kussenboxen zijn er in verschillende maten, kleuren en materialen.

tuinkussens opbergen in kussenboxen

Een kussenbox voor tuinkussens is vaak gemaakt van kunststof of polypropeen. Naast deze kunststof opbergboxen  zijn ze ook verkrijgbaar in hardhout en polyrotan. Je kunt altijd wel een bijpassende box in de juiste kleur vinden die bij de stijl van de tuin set past. 

Tuinkussens | Tuinkussens Opbergen .2

Tuin kussens opbergen in kussen tassen

De kussentassen werken eigenlijk hetzelfde als de kussenbox. Wanneer het aanhoudend slecht weer blijft kunnen de kussens in een opbergtas. Met een beschermtas voor je tuinkussens gaan de kussens langer mee en kun je er nog lang van je tuinkussens genieten. Het hengsel van de kussentassen is handig om de kussenstas te dragen en op de juiste plek te leggen. Op deze manier heb je alle kussens netjes bij elkaar. De kussentassen zijn er in verschillende maten, ze zijn weersbestendig en waterafstotend. Zorg er wel voor dat de kussens nooit vochtig in de opberg tas worden geplaatst. 

Genieten in je tuin!

kussens opbergen

Tuinkussens | Tuinkussens Opbergen .3
Scroll naar top