Genieten in je tuin!

Sier Kussens

Tuinkussens | Sier Kussens

Creëer direct een nieuwe sfeer!

het opfleuren van je tuin kan snel met sier kussens

Wanneer je je tuin set nog wat meer wilt opfleuren kan je dit doen met Sierkussens. De Sierkussens zijn er voor buiten en binnen gebruik. De meeste Sierkussens bestaan toch wel uit katoen. Dat komt omdat katoen een aantal eigenschappen heeft:

 • Blijft redelijk koel in de zon
 • Natuurlijke uitstraling van de stof
 • Sterk

Natuurlijk zijn er ook andere stoffen naast katoen. Er zijn ook sierkussens van Dralon, Polyester en katoen/polyester. 

de sfeer van binnen mee naar buiten nemen

Zonder een Sierkussen is de tuin set misschien nog wat saai. Daarom zijn er altijd wel leuke Sierkussen print die je kunt gebruiken om sfeer te creëren. Met Sierkussens in dezelfde kleuren combinaties als in het huis maakt je van de tuin een woonkamer die naar buiten doorloopt. Je hebt dan de verbinding van binnen met buiten. De meeste Sierkussens voor buiten worden gebruikt in Loungebanken, houten Tuinbanken, loungestoelen, ligbedden en deckchairs. Voor de Sierkussens bestaan er ook weerbestendige outdoor stoffen. Wanneer je Sierkussens hebt die niet weerbestendig zijn, zorg dan dat je ze aan het eind van de dag wel weer opbergt in een kussenhoes, kussenkist of opberg box. 

Tuinkussens | Sier Kussens .2

hoe combineer je je standaard kussens met sier kussens

 Bij een loungebank is vaak wel mooier om meerdere  verschillende Sierkussens te gebruiken. Wanneer je het lastig vindt om een combinatie te maken, zijn er wel wat tips om de juiste keuze te maken:

 • 2 uni-kleurige kussens en 1 dessin Sierkussen
 • Alle Sierkussens in dezelfde kleur
 • Allemaal verschillende kleuren Sierkussens

De afmetingen van de Sierkussens zijn over het algemeen 45 x 45 cm en 60 x 60 cm. Er zijn ook rechthoekige kussens : lende kussens. Deze zijn geschikt als steun in de onderrug en worden over het algemeen gebruikt voor diepe stoelen of banken.

Genieten in je tuin!

Sier kussens

Tuinkussens | Sier Kussens .3

Wanneer je je tuin set nog wat meer wilt opfleuren kan je dit doen met sierkussens. De sierkussens zijn er voor buiten en binnen gebruik. De meeste sierkussens bestaan toch wel uit katoen. Dat komt omdat ze een aantal eigenschappen hebben:

 • Blijft redelijk koel in de zon
 • Natuurlijke uitstraling van de stof
 • Sterk

Natuurlijk zijn er ook andere stoffen als katoen. Er zijn ook sierkussens van Dralon, Polyester en katoen/polyester. Zonder een sierkussen is jouw tuin set misschien nog wat saai. Daarom kan je altijd kiezen voor sierkussens die perfect passen erbij. Nu kan je natuurlijk voor uni sierkussens gaan maar met een design is natuurlijk ook een optie. Door de sierkussens kan je de sfeer van binnen ook mee nemen naar buiten. Je hebt dan de verbinding van binnen met buiten. De meeste sierkussens voor buiten worden gebruikt in Loungebanken, houten tuinbanken, loungestoelen, ligbedden en deckchairs. Voor de siertuinkussens heb je ze ook met weerbestendig outdoor stoffen. Wanneer je sierkussens hebt die niet weerbestendig zijn zorg dan dat je ze aan het eind van de dag dan toch wel opbergt in een kussenhoes, kussenkist of opberg box. Bij een loungebank is vaak wel mooier om meerdere sierkussens te gebruiken. Nu vindt je het misschien wel moeilijk om een combinatie te maken. Er zijn wel wat tips hoe je dan de juiste keuze kan maken:

 • 2 uni-kleurige kussens en 1 dessin sierkussen
 • Alle sierkussens in dezelfde kleur
 • Allemaal verschillende kleuren sierkussens

De afmetingen van de sierkussens zijn over het algemeen 45 x 45 cm en 60 x 60 cm. Er zijn ook rechthoekige kussens die ze lende kussens noemen. Ze zijn geschikt als steun in de onderrug en deze worden over het algemeen gebruikt voor diepe stoelen of banken.

Scroll naar top