Genieten in je tuin!

Stoel Kussens

Tuinkussens | Stoel Kussens

Creëer direct een andere sfeer!

Met tuin kussens creëer je sfeer in een handomdraai

Wanneer je een nieuwe tuinmeubel set aanschaft wil je er ook graag Tuinkussens bij voor de stoelen. Tuinkussens zijn die er in erg veel verschillende soorten, maten en designs. Ook wil je graag Tuinkussens die een goede comfort geven. De  stijl van de tuin kun je mooi accentueren met Tuinkussens en hiermee de juiste details geven. Een Tuinkussen werkt ook warmte-regulerend. In de zon is een Tuinkussen koeler en in de avond brengt het juist wat warmte. Hierdoor kun je ook langer en meer genieten van je tuinmeubelen. De Tuinkussens zijn hierdoor een belangrijk element in je tuin.

verschillende afmetingen voor stoel kussens

Tuinkussens zijn in verschillende prijs klasse en maten verkrijgbaar. De meest voorkomende afmetingen van de kussens zijn:

45 x 45 cm  /  50 x 50 cm  / 60 x 40 cm  / 60 x 60  cm /  75 x 75 cm  /  125 x 50 cm  /  120 x 50 cm  / 123 x 50 cm

Tuinkussens | Stoel Kussens .2

verschillende materialen voor tuin kussens

Het uitkiezen van de juiste comfortabele Tuinkussens is echt even puzzelen en bedenken wat je precies wilt. Ook de dikte van het kussen is bepalend voor het comfort. Tuinkussens die dikker zijn  dan de standaard kussens zijn vaak bestemd voor stoelen met een hard zitvlak zoals van hout en metaal. De wat dunnere Tuinkussens zijn over het algemeen bestemd voor tuinstoelen met textileen rug en zitvlak. De meeste Tuinkussens zijn van verschillende materialen gebruikt waaronder:

Katoen met polyester   /   Dralon   /  Acryl   /   Katoen  /   Polyester

Tuinkussens van Dralon of Acryl hebben als kenmerk dat ze langer kleur behouden, ze zijn sterk en redelijk schoon te houden. Om de kussens in een goede staat te houden wordt er geadviseerd om ze op te bergen, ook al ze onder een overkapping staan. Nederland heeft te maken met veel condens en dauw waardoor de kussens vochtig worden. De kussens kan je in kussentassen, kussen kisten of opbergboxen doen. Hiermee houdt je het vocht tegen.

Genieten in je tuin!

stoel kussens

Tuinkussens | Stoel Kussens .3
Scroll naar top