Genieten in je tuin!

van binnen naar buiten

Tuinkussens | Van Binnen Naar Buiten

Creëer direct een andere sfeer!

Van binnen naar buiten

Ben je weleens bij iemand thuis geweest op bezoek die bijvoorbeeld net was verhuisd en daarom een heel bijzondere housewarming gaf? En kwam je toen binnen en ergerde je toen aan het verschil in kleuren en tinten en eigenlijk in alle meubels als het aankwam op hoe het binnen én buiten was ingericht? We herkennen deze frustratie als geen ander. Het is wat ons betreft enorm belangrijk om er wat betreft je inrichting van zowel binnen naar buiten als andersom een goed geheel van te maken, zodat het echt als een geheel voelt en je ook niet afgeleid raakt als je van binnen naar buiten loopt of als je van buiten naar binnen loopt.

Hoe kun je het van binnen naar buiten tot één geheel maken?

Als het gaat om het maken van een geheel in zowel je woonkamer als in je tuin, is het goed om te kijken naar een paar dingen: zo moet je kijken naar het gebruik van de kleuren. Kies bijvoorbeeld voor twee of drie kleuren en tinten. Dit gaat al veel helpen. Je weet dat het een beetje vreemd is als binnen bijvoorbeeld alles groen is en buiten alles geel. Tenzij beide kleuren heel goed combineren en deze strenge scheidingslijn heel duidelijk is zodra je van binnen naar buiten loopt. Dit kun je eventueel accentueren door de kleuren licht in elkaar over te laten lopen. Van binnen naar buiten. Het is in ieder geval belangrijk dat je erover nadenkt.

Daarnaast kun je niet alleen op de kleuren letten, maar ook op de materialen die je zowel binnen als buiten gebruikt. Hiermee kun je namelijk ook voor een geheel zorgen. Als bijvoorbeeld al je plaids en (tuin)kussens van katoen zijn, dan ga je dan onbewust merken wat betreft sfeer en gevoel in zowel je huis als tuin. Maar je kunt uiteraard ook voor een ander materiaalsoort dan katoen kiezen. In ieder geval hebben wij allerlei soorten plaids en tuinkussens in huis, dus ook gemaakt van andere materialen dan enkel van katoen. Hopelijk kun je uit de voeten met deze tips en kun je van jouw huis en tuin echt een geheel maken.

Tuinkussens | Van Binnen Naar Buiten .2

Tips voor het een geheel maken van je huis en tuin

Als je nog vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen en dan helpen we je ontzettend graag. We hebben uiteraard experts in huis die je perfecte tips kunnen geven als het aankomt op het een geheel maken van zowel jouw woonkamer als jouw mooie tuin.

Genieten in je tuin!

Van binnen naar buiten

Tuinkussens | Van Binnen Naar Buiten .3
Scroll naar top